Φανή Ζαφειρίδου | Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Η Φανή Ζαφειρίδου είναι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, τμήματος Ψυχολογίας. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (University of Edinburgh, Scotland) στην Συμβουλευτική (MSc in Counselling Studies) και εξειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με ψυχοπαθολογία, διάγνωση, θεραπευτικές τεχνικές καθώς και την χορήγηση, βαθμολόγηση και ερμηνεία αποτελεσμάτων σταθμισμένων ερωτηματολογίων.

Συνεργάτης επί σειρά ετών σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών καθώς και εθελοντικά σε διάφορες δομές. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 είναι συνεργάτης στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ως Εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα ῾Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας᾽ και ῾Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής᾽ και από το 2018 συνεργάτης του Health Nutrition Balance. Έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία στην ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση μεγάλου εύρους διαταραχών. Από το 2012 στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ατομική Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Γονέων.